Skip to main content

Τζιμάκος

Πρέπει λίγο να σας μιλήσουμε για τον Τζιμάκο. Αρχικά να σας πούμε ότι δεν τον λέμε Τζιμάκο, τον αποκαλούμε Γόη.

Ο Γόης λοιπόν είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος της κατηγορίας “τσαντάκι”. Η κατηγορία τσαντάκι είναι ο σκύλος που μπορεί να πάει παντού καθώς είναι η κατηγορία σκύλου που δεν θα ενοχλήσει, δεν θα προκαλέσει φασαρία, δεν θα γαβγίζει δίχως λόγο, δεν θα κυνηγήσει γάτες, δεν θα τσακωθεί με άλλους σκύλους, θα κάτσει να τον χαϊδέψουν όλοι, μικροί, μεγάλοι, παππούδες, γιαγιάδες ξαδέρφια και θείοι, γείτονες.

Μπορεί να πάει για καφέ, για ποτό, για μπάνιο, για βουνό, μπορεί να πάει για ψώνια, για μανικιούρ, σε παιδικά πάρτυ με κουδουνίστρες μες τη μούρη, στο συνεργείο αυτοκινήτων, σε βραδιά champions league ή βραδιά μπιρίμπας.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνετε για τι πλάσμα μιλάμε.

Και αν δεν είστε του έξω, ΠΑΛΙ δεν έχει θέμα διότι και στο σπίτι μπορεί να κάτσει, ο μύθος ή η συσχέτιση του σκύλου και των κιλών με τα τμ. Αφενός εμείς είμαστε πάντα περισσότερα κιλά, αφετέρου οι σκύλοι περνούν τη ζωές τους περιμένοντας ήρεμοι (όσοι γίνεται), ήσυχοι και καθαροί σε 3-4 τμ πανσιόν ή καταφυγίων;

Επίσης… Τι νομίζετε δηλαδή ότι θα κάνει ένας μεγαλόσωμος σκύλος σε ένα διαμέρισμα όσα τμ και αν είναι; Θα το οργώνει ή θα χορεύει πάνω στα τραπέζια λες και είναι στο Βέρτη;; Όχι! Θα κοιμάται!

Οπότε… Αν ψάχνετε έναν τέλειο σκύλο και αν θέλετε να περπατάτε στο δρόμο ή όπου πάτε και να σας κοιτάνε καλά καλά και να σας ρωτάνε τι πλάσμα είναι αυτό, από που τον πήρατε κτλ. και αν θέλετε ένα τέλειο πλάσμα για να έχετε συντροφιά μέσα και έξω από το σπίτι χωρίς να σας δημιουργήσει ΠΟΤΕ πρόβλημα τότε να σκεφτείτε μήπως υιοθετήσετε αυτόν.

Είναι υγιής, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Γεννημένος 07/2016

Θα δοθεί μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ (900057602066543).

Τηλ 6945598760 καθημερινά μετά τις 5 ή Σαββατοκύριακο.

Αγαπήστε άφοβα υιοθετήστε υπεύθυνα.